Aktuális üzleti események

Thaiföldi Divat és Gasztronómia Estélye a Kiscelli Múzeumban

A Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete szervezésében 2019. április 26-án, pénteken 18 órai kezdettel a Kiscelli Múzeumban thaiföldi divattervezők üzleti találkozóval egybekötött divatbemutatót tartanak.

Az ötletes thaiföldi kreációk mellett a legkiválóbb hazai divattervező oktatási intézmények (Moholy – Nagy Művészeti Egyetem, Mod’Art Francia Divatfőiskola, KREA Design Iskola) végzős ifjú divattervezői is bemutatják thai textilanyagokból készített versenymunkáikat.

A színes eseménydús estélyen a Magyarországon jelenlévő “Thai Select” nívó díjjal kitüntetett thai éttermek ízletes ételekkel kedveskednek vendégeknek.

A találkozó kapcsán a Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete a következő telefonszámon készséggel áll az Önök rendelkezésére:

Tel: 061 212 2738

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az esetleges tárgyalási szándék megjelölésével legkésőbb 2019. április 15-ig a következő e-mail címre kell megküldeni: thaitradebudapest@thaicomm.hu.

Tekintettel a várható nagy érdeklődésre a szervezők a jelentkezéseket a jelentkezések sorrendiségének figyelembe vételével és szakmai alapon igazolják vissza.

Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete
1025 Budapest, Vend u.26.
Tel: +361 212 2738
E-mail: thaitradebudapest@thaicomm.hu
www.thaitradebudapest.hu