Kíméletes kókusztej Thaiföldről – Egészséges választás! 🥥🌴

Thailand Trust Mark: Megbízható thai termékek és szolgáltatások Magyarországon
2023-03-14

Fedezd fel a krémes és tápanyagokban gazdag kókusztejet, amelyet a kifejlett kókusz húsából nyernek ki! Ez a hagyományos élelmiszer összetevő számos helyen népszerű a világon, különösen Délkelet-Ázsiában. Az egészségtudatos emberek egyre nagyobb igénye és a thai konyha lenyűgöző ízei miatt a globális kókusztej iránti kereslet robbanásszerűen nőtt az utóbbi években.

 

Thaiföld büszkén szállítja a világ legnagyobb mennyiségű kókusztejét évente, mintegy 230 ezer tonnát. A thai gazdák és termelők minőségi termékeikkel, élelmiszerbiztonságukkal és integritásukkal meghódították a fogyasztók bizalmát. A társadalmi és környezeti fenntarthatóságot, valamint az állatjólétet előtérbe helyező gazdálkodási gyakorlatukért elismerést vívtak ki. Thaiföldön az ipari kókusztejtermelés kizárólag emberi munkára és modern gépek használatára támaszkodik, hiszen az állatok bevonása nemcsak gazdaságilag nem kifizetődő, de hatékonysági szempontból sem célszerű.

 

cruelty-free Thai coconut

 

Thaiföld hatóságai 2014-ben elfogadták a Kegyetlenség Megelőzése és Az Állatok Jóléte Törvényt (Cruelty Prevention and Welfare of Animals Act), és bevezették a “GAP Monkey Free Plus” tanúsítványokat. Ezek garantálják, hogy a kókuszos gyűjtés teljes mértékben mentes az állatkínzástól. A thai kókusztej gyártói rendkívül felelősségteljes élelmiszer-nyomonkövetési gyakorlatot alkalmaznak, így minden összetevő nyomon követhető a beszerzéstől kezdve a kókuszhús növekedéséig és a szüreti folyamatig.

 

Az etikus gazdálkodási gyakorlatok, az alapos élelmiszer-nyomonkövetés és a szigorú közfelügyeleti ellenőrzések együttesen biztosítják, hogy a thaiföldi kókusztejtermékek kiemelkedő minőségűek és etikus forrásból származnak.

 

Ha további információra van szükséged Thaiföld kókusztejével kapcsolatban, kérlek, lépj kapcsolatba velünk az agri.ditp03@gmail.com e-mail címen, vagy látogass el a www.ditp.go.th weboldalra.

 

Cruelty-free coconut milk from Thailand

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.