Visszaszámlálás a TILOG VE 2022-ig! Ne maradjon le a széleskörű logisztikai virtuális kiállításról!

A TILOG Virtuális Kiállítás teljesen digitalizált logisztikai eseményként tér vissza, és a világ minden tájáról köszönti a résztvevőket
2022-08-04
THAIFEX – ANUGA ASIA 2023: 23-27 May 2023
2022-08-23

A TILOG VE 2022 a Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Hivatala (DITP) által szervezett kiemelkedő jelentőségű logisztikai kiállítás amely 2022. augusztus 24-26. között a www.tilog-ve.com weboldal révén széleskörű kereskedelmi és hálózatépítési lehetőségeket nyújt thai és nemzetközi logisztikai szolgáltatók számára. Most van az utolsó regisztrációs lehetőség.Négy indok, amiért ne hagyja ki ezt az üzleti lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjen a thaiföldi logisztikai szolgáltatókkal a 2022. augusztus 24-26-i TILOG VE 2022 rendezvényen a www.tilog-ve.com webhelyen keresztül.

  1. A TILOG VE több mint 50 nagy potenciállal rendelkező thaiföldi logisztikai vállalat várja Önt. A vállalatok készen állnak arra, hogy bemutassák termékeiket és szolgáltatásaikat az anyagmozgatás, a csomagolás, a raktározás és rakodás, a logisztikai IT és e-logisztika, valamint a szállítási és logisztikai szolgáltatók területén.
  2. A piacvezető thaiföldi kiállítók új ötletei és megoldásai inspirálhatják a vállalkozását.
  3. Lehetősége lesz új üzleti kapcsolatokra, amelyek támogatják és erősítik vállalkozását. Legmodernebb üzleti partner közvetítésünk hatékonyan segíti online kapcsolatfelvételét leendő partnereivel. 
  4. A virtuális kiállításra való részvétel teljesen ingyenes!


A TILOG VE 2022 aktuális kiállítók listája ITT található. A kiállítás online regisztrációja a www.tilog-ve.com oldalon található. Az alábbi képen prezentálja a TILOG VE 2022 weboldal használatát angol nyelven.


Aki szeretne részt venni a thaiföldi logisztikai szolgáltatókkal folytatott üzleti tárgyaláson, jelezze érdeklődését a thaitradebudapest@thaicomm.hu címen vagy a +36 1 212 2738-as telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.