A TILOG Virtuális Kiállítás teljesen digitalizált logisztikai eseményként tér vissza, és a világ minden tájáról köszönti a résztvevőket

67. Bangkoki Nemzetközi Drágakő és Ékszer Kiállítás (Bangkok Gems & Jewelry Fair 2022)
2022-07-07
Visszaszámlálás a TILOG VE 2022-ig! Ne maradjon le a széleskörű logisztikai virtuális kiállításról!
2022-08-16

A Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Hivatala (DITP), a www.tilog-ve.com oldalon 2022. augusztus 24-26-án megrendezi a „TILOG Virtual Exhibition 2022”-t, az ASEAN logisztikai szolgáltatókkal és szolgálatásokkal foglalkozó legátfogóbb virtuális kiállítását. Az esemény célja, hogy segítse a thaiföldi logisztikai vállalkozókat hálózatuk bővítésében ígéretes üzleti partnerek bevonásában az ellátási láncban, szállítmányozásban és a logisztikai üzletágban. 

Az „ASEAN összekapcsolása a világgal” témája alatt a TILOG VE 2022 olyan figyelemre méltó esemény, ahol a logisztikai közösség konferenciákon és online üzleti keretében erősítheti kapcsolatait. 

 

Több mint 50 thaiföldi logisztikai kiállító az anyagmozgatás, csomagolás, raktározás és rakodás, logisztika IT és e-logisztika technológia és innováció, valamint a logisztikai szolgáltatások (szállítási és logisztikai szolgáltatók) területén mutatja be fejlett képességeit és innovatív technológiáit.

Az aktuális kiállítók listája ITT található.

Ha lehetőséget keres arra, hogy kapcsolatba léphessen vezető logisztikai partnereivel, és optimalizálja a megoldásokat logisztikai igényeire Ázsiában, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy csatlakozzon az ASEAN legnagyobb logisztikai eseményéhez. A látogatók online regisztrációja már megnyílt a www.tilog-ve.com oldalon. További információért keressen minket a thaitradebudapest@thaicomm.hu vagy a +36 1 212 2738 telefonszámon.

 

TILOG VE 2022

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.