TILOG VE 2022: 2022.08.24-26.

67. Bangkoki Nemzetközi Drágakő és Ékszer Kiállítás (Bangkok Gems & Jewelry Fair 2022)
2022-07-07
A TILOG Virtuális Kiállítás teljesen digitalizált logisztikai eseményként tér vissza, és a világ minden tájáról köszönti a résztvevőket
2022-08-04

 

Az év logisztikai virtuális kiállítása visszatért – a TILOG VE 2022!

A Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Hivatala (DITP), 2022. augusztus 24-26 között rendezi meg az ASEAN széleskörű logisztikai virtuális kiállítását a „TILOG VE 2022” nevű kiállítást.

A TILOG VE (www.tilog-ve.com) célja, hogy a thaiföldi logisztikai szolgáltatók számára olyan platformot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra a globális logisztikai szereplőkkel történő kapcsolatfelvételt és kereskedést. Idén az eseményt „az ASEAN összekapcsolása a világgal” témában rendezik meg, amelynek célja az értékesítési csatornák bővítése a thaiföldi és nemzetközi logisztikai szolgáltatások között.


A TILOG VE 2022 résztvevői megtapasztalhatják a virtuális logisztikai kiállítás lehetőségeit, és online üzleti találkozó keretében találkozhatnak vezető thaiföldi logisztikai szolgálatókkal.
Több mint 50 vállalat fogja bemutatni élvonalbeli technológiáját és innovatív szolgáltatásait. Ezen az eseményen 5 kategória fog szerepelni, mégpedig:

  • anyagmozgatás
  • csomagolás
  • raktározás és rakodás
  • logisztikai IT és e-logisztika
  • szállítási és logisztikai szolgáltatók

Az aktuális kiállítók listája ITT található.


Az eseményen DITP szívélyesen üdvözli a világ minden tájáról érdeklődő résztvevőket, ellátási lánc üzemeltetőt, importőrt, vásárlót és potenciális logisztikai szolgáltatót, akik kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatokat kívánnak kialakítani vezető thaiföldi logisztikai szolgáltatókkal. A TILOG VE 2022 eseményre való regisztráció a
www.tilog-ve.com oldalon található. 

A Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete szívesen fogadja mindazon cégek megkeresését, akik érdeklődnek thai cégekkel üzletelni. Külön öröm számunkra, hogy a thaiföldi utazási korlátozások feloldását követően egyre több magyar cég képviselője látogat el üzletszerzési szándékkal vendégszerető országunkba, Thaiföldre. Szeretnénk szíves figyelmülkbe ajánlani hogy képviseletünk rendszeresen szervez sikerekben gazdag kétoldalú online üzleti találkozókat thaiföldi exportőrőkkel. Reméljük, hogy minél több magyar céget tudunk üzleti partnereink közösségében üdvözölni. Megtisztelő érdeklődésüket a Thai Trade Center Budapest a 06 1 212 2738 telefonszámon illetve a thaitradebudapest@thaicomm.hu e-mail címen várja.

TILOG Logistics event in Thailand

TILOG VE 2022

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.