Látogatásunk a budapesti Thai étteremnél: Chaiyo Thai Food Truck

2022-es kereskedelmi vásárok a Bosznia-Hercegovinában
2022-01-18
Thaiföld május 1-jétől feloldja a beoltott utazók beutazási korlátozását
2022-04-27

2022. április 21-én Tapanee Kruangpradit, a kereskedelmi főtanácsos asszony, a Budapesti Thaiföldi Királyság Nagykövetségének Kereskedelmi Képviseletének a vezetője meglátogatotta a Chaiyo Thai Food Truck tulajdonosait, akik jelentkeztek a Thai SELECT minősítéséért.

 

A Thai SELECT a Thaiföldi Királyság Kereskedelmi Minisztériumának, Nemzetközi Kereskedelmi Promóciós Osztálya által kiadott tanúsítvány a thai éttermek számára, amelyek a thai konyha autentikus ízében sajátos minőségi követelményeknek felelnek meg. Az eredeti thai alapanyagok felhasználása, a hagyományos thai főzési módszerek alkalmazása és a kiváló ügyfélszolgálat a háromévente újraértékelt szigorú kritériumok közé tartozik. A külföldön thai éttermek esetében három kategória vannak az étel minősége és az éttermi szolgáltatási szint alapján: Signature, Classic és Casual.

 

 


A Chaiyo Thai Food Truck-ot Silhavy Ábel úr és Maleerat Bamroongkoh asszony üzemelteti. Első telephelyük a Hungária körúti Egressy Udvar élelmiszer udvarán volt 2021. februárja és júniusa között. Mostanra 2022. februárjában költöztek Könyves Kálmán körút 3. szám alá.

 

 

Az étterem food truckként működik, egyedi és vidám környezetet teremtve. Az ügyfelek a Wolt és a Food Panda alkalmazásokon keresztül rendelhetnek, elvihetik rendeléseiket, vagy kérhetik közvetlenül az étteremtől a kiszállítást. Mobil konyhájának köszönhetően lehetővé teszi az étterem mozgását. Az étterem idén nyáron országszerte számos fesztiválon vesz részt, így a nyár folyamán Budapesten kívül is élvezheti ételeiket!

 

A Chaiyo Thai Food Truckon thai szakácsok által készített autentikus thai ételeket szolgálnak fel. Különféle étel válogatások találhatóak a híres thai egytálétel menüből és előételekből, mint például a thai halfasírt, a csirke Satay, a Pad Thai, a Tom Yum, a Massaman curry és a vörös curry. Rendszeres fogyasztói a közeli irodák és üzletek irodai dolgozói, ezért az étterem egyre népszerűbb a helyiek körében.

 

thai halfasírt

 

Massaman Curry

 

csirke satay nyárs

 

Thai sült rizs garnélarákkal

 

Egyértelmű, hogy a thai konyha iránti kereslet növekszik Magyarországon, aminek köszönhetően országszerte egyre több thai étterem található, és egyre több thai élelmiszert árulnak a magyar szupermarketekben.

 

A Chaiyo Thai Food Truck a 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 3. szám alatt található, hétfő kivételével, minden nap 11.00-20.00 óra között tartanak nyitva. Vasárnap csak 17:00 óráig tartanak nyitva. Kérjük, nézze meg Facebook rajongói oldalukat további frissítésekért.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.