Thaiföld online gazdasági fórum 2021

Látogatásunk a budapesti Thai étteremben: Tom Yum
2021-10-04

2021. szeptember 15-én a Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetsége, a Thaiföldi Befektetési Tanáccsal és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttmüködve szervezte meg a Thailand Business Forum 2021 eseményét, amelyet „New Path for Business Partnership in Thailand” (Egy új irány az üzleti partnerséghez Thaiföldön) témáját foglalja össze.


Több thaiföldi és magyarországi állami és magánszektor képviselőit is meghívták azzal a céllal, hogy osszák meg egymással a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről szerzett ismereteiket.


A Thaiföldi Királyság Nagykövetség Keresdelmi Képviseltétől a Kereskedelmi Főtanácsos asszony Tapanee Kruangpradit széleskörű előadást tartott „Realizing Trading Opportunities in Thailand” (Kereskedelmi lehetőségek megvalósítása Thaiföldön) címmel.


Az előadáson olyan kétoldalú statisztikákat is bemutatott, mint például Thaiföld folyamatos kereskedelmi többletét Magyarországgal, továbbá Magyarországra irányuló export a Covid-19 kitörése ellenére is gyarapodik.


Hozzátette, hogy a Thaiföldi befektetők számára három potenciális termék/szolgáltatás kategória van Magyarországon. Szemléltetésként, ezek ipari termékek, fogyasztási cikkek (élelmiszer/ital/szépségápolás/életmód), valamit a masszásszalonok és éttermek.

 

May be an image of text that says 'DITP Business relations between Tapanee ruangpr adit Thailand and #mungary'

No photo description available.

May be an image of 2 people and text that says 'Û Potential Thai export product categories offered for Hungary Group 3 Thai Massage & Restaurants Massage salons There are nearly 90 massage salons in Hungary DITP TapaneeKruangpr Thai restaurants and buffets There are appr. 30 Thai restaurants and Thai wok bars in Hungary.'

May be an image of 6 people and text

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.