THAIFEX – Virtual Trade Show, thaiföldi élelmiszer- és italkereskedelmi kiállítás, 2022. május 24.től 28.ig

Bangkok Gems & Jewelry Fair Virtual Trade Fair: 13-17 June 2022
2022-05-11

 

A Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségének Kereskedelmi Képviselete tisztelettel meghívja Önt, hogy látogasson el a THAIFEX – Anuga Asia 2022-re, a thaiföldi élelmiszer-ipari szakvásárra.

 

Idén 2022. május 24. és 28. között kerül megrendezésre a THAIFEX – Virtual Trade Show (VTS), valamint thaiföldön a helyszíni kiállítás, a THAIFEX – Anuga Asia 2022.

 

A THAIFEX – Anuga Asia 2022 Ázsia egyik vezető élelmiszer- és italipari kiállítása. A kiállítás idén több mint 1.200 kiállítóval egyedülálló üzleti lehetőségeket kínál a thai élelmiszer- és ital piacon.

 

A releváns termék szegmensek közé tartozik a kávé és tea, italok, élelmiszer-szolgáltatás, az élelmiszertechnológia, fagyasztott élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek, hús, rizs, tenger gyümölcsei, valamint édességek.

 

A THAIFEX-VTS nagyszerű lehetőség a nemzetközi vásárlóknak, hogy virtuálisan találkozzanak thaiföldi exportőrökkel. E tekintetben tisztelettel meghívjuk Önt, az Online Business Matching rendezvényeinkre a THAIFEX – Virtual Trade Show-ra (VTS). Idén az európai importőröket és vásárlókat várják, hogy csatlakozzanak a 2022. május 24. és 25. közötti online üzleti párosítási eseményekhez. (Május 28-án lehetőség van pót találkozókra.)

 

A link segítségével az alábbi részletek megtalálhatóak:

 

1. Regisztrációs útmutató és az üzleti egyeztetések menete (angol nyelven)

2. THAIFEX – Virtuális Kiállításra való részvétel (angol nyelven)

 

 

Azok a résztvevők, akik tavaly regisztráltak a THAIFEX – VTS-re, ugyanazt a felhasználónevet és jelszót használhatják a platform eléréséhez. A THAIFEX – VTS platform új verziója mind az importőrök, mind a kiállítók számára segítséget nyújt az egyeztetések és a találkozók önállóan egyszerű megtervezésében. Az angol lesz a kommunikáció nyelve.

 

 

 

A THAIFEX – Anuga Asia 2022 rendezvényt a Koelnmesse, a Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Minisztérium (DITP), a Thai Kereskedelmi Minisztérium és a Thai Kereskedelmi Kamara szervezik. További információért látogasson el a https://thaifex-anuga.com/en/ és a www.thaifex-vts.com oldalra.

 

 

Bár az importőrök maguk is regisztrálhatnak az online üzletpárosításra, érdeklődés esetén keressenek minket a thaitradebudapest@thaicomm.hu e-mail címen vagy a +36 1 212 2738 telefonszámon.

A budapesti Thai Trade Center iroda segít Bosznia-Hercegovinából, Bulgáriából, Horvátországból, Magyarországról, Montenegróból, Romániából és Szerbiából érkező importőröknek felvenni a kapcsolatot a kiváló thaiföldi exportőrökkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.